Lekkages gas/water

Gas

Ruikt u gas in huis of wilt u graag uw gasfornuis aangesloten hebben? Wij helpen u hier graag mee. Ook als Liander bij u is geweest en het gas heeft afgesloten ivm een gaslek of drukdaling dan kunnen wij u hiermee helpen. Wij zullen na de verrichte werkzaamheden de gasleiding afpersen en goedkeuren. Mocht een bypass nodig zijn, dan kunnen we deze voor u aanleggen.

Water

Waterlekkages in huis komen helaas regelmatig voor. Dit kan zijn door slijtage van het leidingensysteem of door een foutief aangelegd systeem. Het kan zo zijn dat u lekkagesporen ziet op een geheel andere plek dan waar de lekkage vandaan komt, dan helpen we u graag middels een lekdetectie onderzoek indien dit noodzakelijk is.

Veel lekkages zijn echter makkelijker op te lossen. We adviseren u graag ter plekke zodat u zelf hierin een weloverwogen keuze kunt maken. Geen verrassingen in de kosten achteraf.

CV, stadsverwarming en blokverwarming

Er zijn veel mogelijke aansluitingen van verwarmingssystemen. Ook deze geven regelmatig lekkage welke goed te verhelpen zijn. Mocht dit het geval zijn dan zullen wij ter plaatse met u overleggen wat het advies van de loodgieter is om dit te verhelpen.

Stel je vraag

Neem vrijblijvend contact met ons op en wij reageren binnen 1 werkdag.